s

Deloitte: M-Files kuudetta kertaa Euroopan nopeimmin kasvavia teknologiayhtiöitä

  

Tiedonhallintaratkaisujen maailmanlaajuinen kysyntä sekä ainutlaatuinen M-Files-teknologia ovat nostaneet M-Files Oy:n tunnetuksi ja palkituksi kasvuyritykseksi. Deloitte on listannut M-Filesin kuudetta kertaa nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukkoon vuonna 2015 Suomessa sekä Euroopassa.

M-Files Oy on listattu jälleen arvostetuille Deloitte Fast -listoille, joille sijoittuvat nopeimmin kasvaneet teknologiyritykset. M-Files on listattu Suomessa sijalle 14. Tämän lisäksi M-Files sijoittui Deloitte Technology Fast 500 EMEA -listalle, johon pääsevät Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan 500 nopeimmin kasvavaa teknologiayritystä.

Tänä vuonna listauksessa on käytetty kasvun mittarina liikevaihdon kasvua viimeisen neljän vuoden ajalta. M-Files Oy:n liikevaihto on kasvanut tänä aikana 259 prosenttia. M-Files on ollut mukana Deloitten listoilla jo vuodesta 2010.

"Haluamme muuttaa sen, miten maailma hallitsee tietoa. Deloitten listoille nosto useana vuonna peräkkäin on osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä ja että M-Filesin kasvu jatkuu vahvana. Tärkeintä meille on tietenkin, että asiakkaat valitsevat M-Filesin ja ovat mukana tässä tiedonhallinnan muutoksessa", kertoo M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

M-Files on kasvanut 12 kertaa nopeammin kuin tiedonhallintaohjelmiston maailmanlaajuinen markkina yleisesti. Tämä johtuu siitä, että M-Files poistaa kaoottisen ja lisääntyvän tiedonmäärän aiheuttamat ongelmat helppokäyttöisellä ratkaisulla, jonka avulla käyttäjät löytävät nopeasti tarvitsemansa tiedon milloin tahansa halutessaan. Järjestelmän käyttäminen johtaa parempaan tuottavuuteen ja laatuun, minkä vuoksi tiedonhallintaan tehdyt investoinnit ovat erittäin kannattavia.

Maailman johtavat markkinatutkimuslaitokset, kuten Gartner, Forrester ja Nucleus Research, ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. Tekniikan Akatemia myönsi tänä vuonna M-Filesille arvostetun Millennium-kunnianosoituksen. M-Files on palkittu myös Vuoden työnantajana ja Vuoden teknologiakasvajana. M-Filesin toimitusjohtaja Miika Mäkitalo palkittiin Vuoden yritysjohtajana, ja M-Filesin perustaja Antti Nivala nimitettiin Vuoden ohjelmistoyrittäjäksi.

LISÄTIETOJA

Toimitusjohtaja Miika Mäkitalo, puh. 045 205 3253, miika.makitalo@m-files.com
Johtaja Jussi Salmi, puh. 045 670 2252, jussi.salmi@m-files.com.

Deloitte:

Redo att börja?

Planera in en demonstration

När det passar dig kommer vi att boka in en skräddarsydd demonstration av M-Files.

Se den guidade turen

Ta en titt på våra videoklipp som visar hur M-Files kan förändra ditt företags sätt att hantera dokument och information.

Ställ en fråga

Vi finns här för att hjälpa dig. Hör av dig om du har frågor om M-Files eller bara behöver mer information.