s

Tapauskuvaus: Simsotec Oy

Simsotec uudisti kunnossapitojärjestelmänsä koko liiketoimintansa ohjausjärjestelmäksi – M-Files tarjoaa kokonaiskuvan bisneksen kehittämiseen

Simsotec Oy

Simsotec on vahva konepaja- ja offshore-teollisuuden osaaja, joka tarjoaa korkeatasoista ammattiosaamista teollisten tuotantolaitteiden ja -tilojen kunnossapitoon. Kunnossapidon palveluiden tarjontaan sisältyy suuri joukko erilaisia prosesseja, työtilauksia, materiaalihankintoja ja dokumentteja. Kaiken tiedon tuleekin kulkea läpi eri prosessien, millä varmistetaan toiminnan tehokas hallinta ja tapahtumien seuranta. M-Filesin avulla kaikki tarvittava data liiketoiminnan ohjaamiseen, asiakashallintaan, laskutukseen ja prosessien analysointiin on saatavilla yhdestä paikasta. Tämä data voidaan toimittaa reaaliajassa raporttien muodossa johdolle kannattavuuden ja ennustettavuuden kehittämiseen. Kunnossapidon toiminnanohjauksen lisäksi M-Filesiin tallennetaan myös kaikki muut yrityksen dokumentit ja tiedostot.

Share this

Redo att börja?

Planera in en demonstration

När det passar dig kommer vi att boka in en skräddarsydd demonstration av M-Files.

Se den guidade turen

Ta en titt på våra videoklipp som visar hur M-Files kan förändra ditt företags sätt att hantera dokument och information.

Ställ en fråga

Vi finns här för att hjälpa dig. Hör av dig om du har frågor om M-Files eller bara behöver mer information.