Intelligent Information Management

Toegang, beheer en beveiliging van al uw informatie en documenten ondergebracht in één systeem, ongeacht waar die informatie of documenten zijn. Automatiseer en optimaliseer uw processen en verbeter de samenwerking en productiviteit binnen uw organisatie.

M-Files = Intelligent Information Management

Documenten en andere relevante informatie zijn vaak opgeslagen in verschillende systemen en plaatsen, zoals gedeelde netwerkmappen, online diensten als Dropbox en OneDrive, SharePoint, ECM, ERP en CRM systemen. De informatie bestaat dus los van elkaar en is daardoor lastig of soms helemaal niet terug te vinden.

M-Files intelligent information management helpt u bij het vinden en beheren van uw documenten en informatie, ongeacht in welk systeem het is opgeslagen, en bij het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen en werkstromen. M-Files is gebaseerd op drie pijlers:  metadata, systeemonafhankelijkheid en kunstmatige intelligentie. Voor u betekent het dat u documenten, data en content kunt vinden op basis van WAT het is en niet hoeft te zoeken WAAR het is. Informatie wordt in in de juiste context geplaatst met andere relevante informatie en is beschikbaar voor iedereen op elk apparaat.

Maak kennis met de eerste oplossing in de markt die op intelligente en uniforme wijze uw informatie kan beheren.

(in engels)

Waarom M-Files?

GEEN INFORMATIE IN APARTE SILO’S, GEEN SYSTEEMMIGRATIE NODIG
VERBETER BEDRIJFSPROCESSEN EN OPTIMALISEER WERKSTROMEN
VIND EN KRIJG ONMIDDELLIJK TOEGANG TOT ALLE RELEVANTE INFORMATIE
GEGARANDEERDE ORGANISATIEBREDE BEVEILIGING
SOEPELE, SNELLE EN EENVOUDIGE IMPLEMENTATIE
98% VAN DE GEBRUIKERS IS ENTHOUSIAST!

Maak kennis met M-Files!

Geïnteresseerd in een M-Files demo?
Heeft u een vraag of opmerking?

We organiseren graag een persoonlijke demonstratie voor u of brengen u in contact met een van onze lokale partners bij u in de buurt.

M-Files kan uw contactinformatie gebruiken voor mededelingen over nieuws en speciale aanbiedingen m.b.t. de M-Files producten en diensten. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze privacy notice.

Wij hebben klanten in alle branches

Van internationaal opererende bedrijven tot MKB; hieronder leest u de ervaringen van een aantal van onze klanten, over hoe zij hun informatie en data succesvol beheren met M-Files.

Erkend en gewaardeerd door de experts

Onze successen in de Enterprise Content & Document Management markt zijn niet onopgemerkt gebleven en hebben diverse aansprekende prijzen gewonnen. Hieronder treft u een aantal van de meest recente erkenningen:

Gartner plaatst M-Files in kwadrant van ‘Visionairs”

In 2019 plaatste Gartner de metadata gebaseerde oplossing van M-Files al in het ‘Magic Quadrant’ voor Content Services Platforms vanwege de volledigheid, de visie alsook de capaciteit en kwaliteit om de uitvoering bij klanten te realiseren.

Marktonderzoeksbureau Nucleus benoemt M-Files als DE leider

In de Nucleus Research ECM Value Matrix van 2020 wordt M-Files hoog gewaardeerd voor haar unieke, systeemonafhankelijke architectuur die datamigratie volledig overbodig maakt en het gebruiksgemak sterk verbetert.

+