Intelligent dokumenthåndtering

Tilgå, håndtér og beskyt alle dine informationer og dokumenter i ét system – uanset hvor de befinder sig. Automatiser processer og skab bedre samarbejde og produktivitet på tværs af hele din forretning.

M-Files = Intelligent dokumenthåndtering

I dag har organisationer typisk flere forskellige systemer til at håndtere de daglige opgaver og processer. Dokumenter og anden information ligger spredt i mange systemer og arkiver, fx på delte netværksdrev, i e-mails og i fildelingssystemer som Dropbox. Tit er dokumenter og filer også gemt i CRM- ERP- og ECM-systemer som Opentext eller Documentum. Informationen er derfor ikke forbundet, og det er nogle gange umuligt at finde, hvad du leder efter.

Der findes en løsning på dette kaos. M-Files er en intelligent løsning til informations- og dokumenthåndtering, som ikke bare hjælper dig med at håndtere dokumenter, men som også automatiserer centrale forretningsprocesser og arbejdsgange. M-Files-løsningen bygger på tre hjørnesten: Den er baseret på metadata, den er platformuafhængig, og den er intelligent. For dig betyder det, at du kan finde dokumenter, data og indhold baseret på, hvad det er, og ikke hvor det er. Informationerne er forbundne og placeret i den rette kontekst, og du kan være sikker på, at de er tilgængelige for alle fra enhver enhed.

M-Files fungerer sammen med alle typer af it-platforme. Du kan kombinere cloud med on-premise-servere og samtidig få et samlet brugerinterface på tværs af hele din organisation. M-Files er den første samlede hybride cloud content serviceplatform, som gør organisationer i stand til frit at kombinere cloud- og on-premise-udrulninger med en enkelt brugerlicens, uden at de skal binde sig til en bestemt type aftale eller licensmodel.

Bliv klogere på den første ECM-løsning, der samler og håndterer information intelligent.

(På engelsk)

Hvorfor M-Files?

INGEN INFORMATIONSSILOER, INTET BEHOV FOR SYSTEMMIGRERING
BEDRE FORRETNINGSPROCESSER OG ARBEJDSGANGE
FIND OG TILGÅ INFORMATION ØJEBLIKKELIGT
GARANTERET HØJT NIVEAU AF SIKKERHED
FLEKSIBEL, HURTIG OG LET IMPLEMENTERING
98 PCT. AF BRUGERNE ELSKER M-FILES!

Kontakt os!

Interesseret i en M-Files demo?
Har du spørgsmål eller kommentarer?

Vi vil med glæde arrangere en personlig demo for dig eller sætte dig i kontakt med en lokal leverandør i dit område.

M-Files må bruge din kontaktinformation og sende dig nyheder og særlige tilbud om M-Files’ produkter og services. Du kan til enhver tid afmelde dig. Hvis du vil vide mere, kan du læse vores privatlivsmeddelelse.

Vores kunder – alle industrier og størrelser

Fra store internationale koncerner til små lokale virksomheder – her er nogle kunder, der håndterer deres dokumenter, data og information med M-Files.

Anerkendt af førende analytikere

Gennem årene er vores succeser inden for Enterprise Content Management (ECM) blevet anerkendt med talrige priser. Her er nogle af vores seneste anerkendelser og udnævnelser:

Gartner placerer M-Files i deres “Visionaries Quadrant”

M-Files’ metadata-drevne løsning blev i 2020 placeret i Gartners Magic Quadrant for Content Service-platforme på baggrund af løsningens fuldendte vision og evne til at levere.

Nucleus udnævner M-Files som leder

I 2020-udgaven af Nucleus Research ECM Value Matrix blev M-Files anerkendt for være en unik, platformuafhængig løsning, der eliminerer behovet for datamigrering og forbedrer brugervenligheden.

+