s

M-Filesin perustaja Antti Nivala valittu Vuoden Ohjelmistoyrittäjäksi 2015

  

Antti Nivala

Ohjelmistoyrittäjät ry on palkinnut noin 300 henkeä työllistävän M-Files Oy:n perustajan ja teknologiajohtajan Antti Nivalan Vuoden 2015 Ohjelmistoyrittäjänä. Vuoden Ohjelmistoyrittäjäksi valitaan vuosittain alallaan menestynyt ohjelmistoyrittäjä, joka on esimerkillään edistänyt suomalaisen ohjelmistoteollisuuden kasvua ja toiminut innoittajana yrittäjävetoiselle kehitykselle. (2.12.2015)

Ohjelmistoyrittäjät palkitsi M-Files Oy:n perustajan Antti Nivalan Vuoden Ohjelmistoyrittäjänä. Palkinnon taustakriteereitä olivat yrittäjän halu tavoitella kovaa kasvua, pitkäjänteinen toiminta ja kansainvälinen menestyminen. Aiemmin palkinnon ovat saaneet muun muassa Risto Siilasmaa (F-Secure), Michael "Monty" Widenius (MySQL) sekä Supercellin tiimi. Palkinto on jaettu vuodesta 1999 lähtien.

"Menestyäkseen Suomi tarvitsee vahvaa osaamista, kansainvälisiä menestystarinoita ja rohkeasti kasvavia ja työllistäviä yrityksiä. M-Files on erittäin hyvä esimerkki tällaisesta, ja tämän vuoksi Ohjelmistoyrittäjillä on ilo palkita Antti Nivala", perustelee Ohjelmistoyrittäjien toimitusjohtaja Rasmus Roiha.

Viime vuosina voimakkaaseen kansainväliseen kasvuun loikanneen tamperelaisen M-Filesin liikevaihto on kasvanut neljässä vuodessa kuudesta miljoonasta eurosta viime vuoden 22 miljoonaan euroon. Työntekijöiden määrä on samaan aikaan lähes kuusinkertaistunut. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto kasvoi 76 prosenttia ja henkilöstömäärä 40 prosenttia. Tänä vuonna liikevaihto nousee 30 miljoonan euron suuruusluokkaan.

"Olen erittäin otettu tästä arvostamastani palkinnosta. Olen ollut aina kiinnostunut ohjelmoinnista ja teknologiasta. Sen rinnalla yrittäjyys on ollut minulle luontainen valinta, ja tavoitteenani on ollut rakentaa menestyvä ohjelmistoyritys. Olenkin hyvin tyytyväinen siihen, miten M-Files on kehittynyt ja kasvanut tähän pisteeseen. Olen varma, että kasvu jatkuu edelleen vahvana. Minun lisäkseni M-Filesin menestystä ovat olleet rakentamassa kaikki yrityksen työntekijät, joten haluan kiittää palkinnosta myös koko joukkueen puolesta", iloitsee M-Filesin perustaja ja teknologiajohtaja Antti Nivala.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt

Taustaa ja aiheesta muualla

Vous êtes prêt à démarrer ?

Programmer une démo

Nous programmerons une date à votre convenance pour vous faire assister à une démonstration personnalisée de M-Files.

Regarder la visite guidée

Regardez une série de vidéos pour comprendre comment M-Files transforme la façon dont votre entreprise gère les documents et les informations.

Poser une question

Nous sommes à votre disposition pour vous aider. Si vous avez des questions à propos de M-Files ou si vous souhaitez des informations supplémentaires, n’hésitez pas à nous contacter.