s

M-Filesin kasvu räjähdysmäiset 36 %

Liikevaihto on kasvanut lähes 1 000 prosenttia kuuden viimeisen vuoden aikana.

M-Filesin liikevaihto kasvanut 36 % vuonna 2015

Teknologiayhtiö M-Files Oy:n liikevaihto on kasvanut lähes 1 000 prosenttia kuuden viimeisen vuoden aikana. Vuonna 2015 liikevaihto oli 30,3 miljoonaa euroa, ja kasvua edelliseen vuoteen oli 36 prosenttia. Yhtiö palkkasi 68 uutta työntekijää vuonna 2015. M-Filesin työntekijämäärä on nyt yli 300. (17.2.2016)

M-Filesin kasvu oli yli kymmenkertaista verrattuna globaalin tiedonhallintamarkkinan kasvuun.

Voimakkaan kotimaisen kysynnän lisäksi kasvun taustalla on tiedonhallintaratkaisujen maailmanlaajuinen kysyntä: M-Filesilla on asiakkaita yli 100 maassa. Suomessa M-Files on käytössä yli 1 000 organisaatiossa.

 

M-Files Oy on lisäksi kymmenkertaistanut henkilöstömääränsä viimeisen kuuden vuoden aikana. Vuonna 2015 yhtiö palkkasi 68 uutta työntekijää. Tällä hetkellä työntekijöitä on yhteensä yli 300. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa, USA:ssa, Isossa-Britanniassa ja Ruotsissa.

Vahvaa kasvua vauhdittivat erityisesti voimakas pilvipalveluiden ja jälleenmyyntiverkoston kehittyminen. Pilvipalveluliiketoiminta kasvoi 56 %, ja jälleenmyynnin kautta saatu liikevaihto yli 60 % vuoteen 2014 verrattuna. Kaikkiaan M-Filesilla on yli 450 jälleenmyyjää ympäri maailmaa.

"Haluamme muuttaa sen, miten maailma hallitsee tietoa. Olemme kasvaneet räjähdysmäisesti globaaliin markkinaan verrattuna. Tämä johtuu siitä, että uusi lähestymistapamme tiedonhallintaan mahdollistaa asiakkaillemme muita ratkaisuja paremman ja intuitiivisemman tavan hallita yritystietoja, dokumentteja ja prosesseja. M-Filesin käyttäjät löytävät oikean tiedon nopeasti liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti", kertoo M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Miika Mäkitalo, puh. 045 205 3253, miika.makitalo@m-files.com
Johtaja Jussi Salmi, puh. 045 670 2252, jussi.salmi@m-files.com

Aiheesta muualla:

Partagez

Vous êtes prêt à démarrer ?

Programmer une démo

Nous programmerons une date à votre convenance pour vous faire assister à une démonstration personnalisée de M-Files.

Regarder la visite guidée

Regardez une série de vidéos pour comprendre comment M-Files transforme la façon dont votre entreprise gère les documents et les informations.

Poser une question

Nous sommes à votre disposition pour vous aider. Si vous avez des questions à propos de M-Files ou si vous souhaitez des informations supplémentaires, n’hésitez pas à nous contacter.