s

M-Files palkittu Vuoden tietotekniikkatuotteena

M-Filesin tiedonhallintaratkaisu on valittu Vuoden tietotekniikkatuotteeksi. 

M-Filesin tiedonhallintaratkaisu valittu Vuoden tietotekniikkatuotteeksi.

M-Filesin tiedonhallintaratkaisu on valittu Vuoden tietotekniikkatuotteeksi. M-Files on lyhyessä ajassa kasvanut maailmanluokan liiketoimintaratkaisuksi tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan panostamisen sekä laajan globaalin tuotteistamisen ansiosta. (22.3.2016)

Tietotekniikka-ammattilaisten TIVIA ry ja Tietotekniikan tutkimussäätiön hallitus ovat palkinneet M-Filesin tiedonhallintaratkaisun Vuoden 2015 tietotekniikkatuotteena. Vuoden tietotekniikkavaikuttajaksi on valittu Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen.

Tietotekniikkapalkinnot on jaettu yli 20 vuoden ajan.

 

M-Filesin tiedonhallintaratkaisulla organisaatiot hallitsevat tehokkaasti dokumentteja ja muuta tietoa, kuten projekteja, asiakkaita ja työntekijätietoja. M-Files on lyhyessä ajassa kasvanut maailmanluokan liiketoimintaratkaisuksi panostamalla samanaikaisesti ohjelmistosuunnittelun tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan sekä laajaan tuotteistamiseen globaalisti.

"M-Filesin menestys on esimerkki onnistuneesta strategiasta ja ohjelmistoteknologian kehityksestä. He ovat onnistuneet luomaan tehokasta ja globaalisti merkittävää liiketoimintaa erittäin kilpailluilla markkinoilla. M-Filesin nopea kasvu ja työllistävä vaikutus kannustavat muitakin osaajia ja yhteiskuntaa panostamaan tutkimukseen yritysten liiketoimintaratkaisujen kehittämisessä", toteaa TIVIA:n toiminnanjohtaja Robert Serén.

"Meille on kunnia liittyä upeiden yhtiöiden ja osaajien joukkoon, joille tämä kunnianosoitus on myönnetty aiemmin. Valinta innostaa meitä jatkamaan teknologiainnovaatioidemme kehittämistä ja suomalaisen menestystarinan toteuttamista", iloitsee M-Filesin toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Yhtiölle on myönnetty useita tunnustuksia viimeisen puolen vuoden aikana: Maailman arvostetuimmat markkinatutkimuslaitokset ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. M-Files sai Millennium-tunnustuksen, ja yhtiö nimettiin Vuoden teknologiakasvajaksi. M-Filesin perustaja ja teknologiajohtaja Antti Nivala palkittiin Vuoden ohjelmistoyrittäjänä ja Vuoden teknologiajohtajana. Lisäksi toimitusjohtaja Miika Mäkitalo palkittiin Vuoden yritysjohtajana.

Lisätietoja

M-Files Oy: toimitusjohtaja Miika Mäkitalo, puh. 045 205 3253, miika.makitalo@m-files.com sekä johtaja Jussi Salmi, puh. 045 670 2252, jussi.salmi@m-files.com

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry: puheenjohtaja Juha-Pekka Leskinen, juha-pekka.leskinen (at) eduskunta.fi sekä toiminnanjohtaja Robert Serén, puh. 0400 446 300, robert.seren@tivia.fi

Partagez

Vous êtes prêt à démarrer ?

Programmer une démo

Nous programmerons une date à votre convenance pour vous faire assister à une démonstration personnalisée de M-Files.

Regarder la visite guidée

Regardez une série de vidéos pour comprendre comment M-Files transforme la façon dont votre entreprise gère les documents et les informations.

Poser une question

Nous sommes à votre disposition pour vous aider. Si vous avez des questions à propos de M-Files ou si vous souhaitez des informations supplémentaires, n’hésitez pas à nous contacter.