s

Tehokkuutta tiedostojen jakamiseen ja mobiilikäyttöön

M-Files 2015.2 tarjoaa parannuksia yhteistyöhön, tiedon jakamiseen sekä mobiilikäyttöön. 

M-Files 2015.2

Ohjelmistoyhtiö M-Files Oy on julkaissut uuden version tiedonhallintaohjelmistostaan. M-Files 2015.2 tarjoaa parannuksia niin yhteistyöhön, tiedon jakamiseen ja muokkaamiseen kuin myös mobiilikäyttöön. Yhtiö on julkaissut myös uuden Windows 10 -sovelluksen. (12.4.2016)

M-Files-ohjelmiston uusin versio vahvistaa M-Filesin johtavaa asemaa tiedonhallinnan toimittajana. Tehokkaan tiedonhallinnan yksi kulmakivistä on tiedon jakaminen niin organisaation sisällä kuin eri sidosryhmille. M-Filesin uusin versio tarjoaa helpon tavan jakaa tiedostoja ulkoisille käyttäjille suojattujen hyperlinkkien avulla. Käyttäjä voi koska tahansa katsoa M-Files-järjestelmästä, mitä linkkejä on jakanut ja poistaa linkkien aktivoinnin. Linkeille voidaan myös määrittää tietty umpeutumisajankohta. Tällä tavoin tietoa voidaan jakaa suoraan linkkien avulla ilman liitetiedostojen pyörittelyä tai tiedostojen siirtämistä ulkoiseen palveluun.

M-Files tarjoaa monia työkaluja tiedonhallintaan mobiililaitteilla. Uusin mobiililaitteille optimoitu sovellus on "M-Files Universal", joka tukee kaikkia Windows 10 -laitteita. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Windows Storesta. Nyt lisäksi käyttäjät voivat muokata kohteita Android- ja iOS-laitteilla myös offline-tilassa sekä täyttää helposti metatietoja hyödyntämällä täyttöohjeita, ryhmittelyitä sekä oletusarvoja.

M-Filesia voidaan käyttää myös selaimella M-Files Web -sovelluksen avulla. Uusin versio on integroitu MS Office Onlinen kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että M-Files Webin käyttäjät voivat nyt muokata Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja suoraan selainikkunassa.

"Työntekijät tarvitsevat helpot välineet tiedon jakamiseen ja hallintaan. Tietoa tuotetaan, käsitellään ja muokataan yhteistyössä niin työkavereiden kuin myös ulkoisten sidosryhmien kanssa. Mikäli yrityksen tarjoamat tavat eivät toimi, työntekijät siirtävät tiedon henkilökohtaisiin palveluihin tai laitteisiin, mikä heikentää yrityksen tietoturvaa. Tällöin myös vaarana on se, että tieto tuplaantuu eri paikkoihin. M-Files 2015.2 -ratkaisu tarjoaa yrityksille ja käyttäjille kontrolloidun tavan jakaa ja muokata tietoa eri laitteilla", toteaa M-Files Oy:n tuotekehitysjohtaja Veikko Juusola.

M-Files 2015.2 sisältää lisäksi seuraavat uudet ominaisuudet ja toiminnallisuudet:

  • Älykkäät dokumenttipohjat: Word- ja Excel-pohjien metatietokentät täyttyvät ja päivittyvät automaattisesti myös silloin, kun tiedostoja luodaan tai muokataan M-Files Webissä tai mobiilisovelluksilla.
  • Runsaasti lisää nopeutta: M-Files 2015.2 lataa tiedostot 75 % nopeammin pilvipalvelussa, replikointityöt suoritetaan jopa 10 kertaa nopeammin ja näkymät avautuvat myös jopa 10 kertaa nopeammin verrattuna edelliseen 2015.1-versioon.
  • Palvelintoimintojen valvonta: Uusi valvontatyökalu tarjoaa järjestelmävalvojille reaaliaikaista tietoa M-Filesin käytöstä.
  • Jäähyväiset Javalle: Lataamalla uuden M-Files for Chromen käyttäjät saavuttavat optimaalisen muokkauskokemuksen M-Files Webissä ilman Java-sovellusta.

M-Files on ladattavissa ja käytettävissä 32 eri kieliversiolla. Lue lisätietoja uusista ominaisuuksista.

Maailman johtavat markkinatutkimuslaitokset, kuten Gartner, Forrester ja Nucleus Research, ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. Tekniikan Akatemia myönsi vuonna 2015 M-Filesille arvostetun Millennium-kunnianosoituksen uraauurtavasta kehitystyöstä big datan sovellusalueella sekä huomattavista saavutuksista kansainvälisenä kasvuyrityksenä. M-Filesin tiedonhallintaratkaisu valittiin myös Vuoden 2015 tietotekniikkatuotteeksi.

Lisätietoja

Partagez

Vous êtes prêt à démarrer ?

Programmer une démo

Nous programmerons une date à votre convenance pour vous faire assister à une démonstration personnalisée de M-Files.

Regarder la visite guidée

Regardez une série de vidéos pour comprendre comment M-Files transforme la façon dont votre entreprise gère les documents et les informations.

Poser une question

Nous sommes à votre disposition pour vous aider. Si vous avez des questions à propos de M-Files ou si vous souhaitez des informations supplémentaires, n’hésitez pas à nous contacter.