s

M-Files: Julkishallinnon tietojärjestelmälle SÄHKE2-sertifiointi

M-Filesille on myönnetty Arkistolaitoksen sertifiointi. 

Julkishallinnon tietojärjestelmälle SÄHKE2-sertifiointi

Teknologiayritys M-Files Oy:n julkishallinnon käyttöön toteutettu tietojärjestelmätuote täyttää SÄHKE2-normin mukaiset ominaisuudet ja vaatimukset. Yritykselle on myönnetty Arkistolaitoksen sertifiointi. M-Files tarjoaa erityisesti etuja asianhallinnan ja operatiivisen toiminnan yhdistämisessä, jolloin prosessit ja asiakirjat kulkevat samassa tietoketjussa julkaisuun asti. (27.1.2016)

Sähköisten asiakirjojen käsittely, hallinta ja säilyttäminen edellyttävät suunnitelmallisuutta ja siten elinkaaren hallintaa ohjaavien ominaisuuksien toteuttamista tietojärjestelmissä. Arkistolaitoksen SÄHKE-normit ohjaavat julkishallinnon asiakirjanhallintaa sähköisessä toimintaympäristössä. Määräykset antavat reunaehdot asiakirjallisten tietojen käsittelyprosessien sähköistämiselle ja tiedon luotettavalle sähköiselle säilyttämiselle.

Julkishallinnon tietojärjestelmissä tulee huomioida erityisesti asianhallinta, asiakirjanhallinta, tiedonohjaus, sähköiset kokouspalvelut ja päätöksenteko, sähköiset allekirjoitukset, arkistointi sekä tiedon julkaisu julkishallinnon sidosryhmille ja asiakkaille. M-Filesin suunnittelema ja toteuttama M-Files Asianhallinta -tietojärjestelmätuote kattaa kaikki nämä vaatimukset.

"Julkishallinnon organisaatiot joutuvat noudattamaan tiukkoja vaatimuksia tiedon käsittelyssä ja tietojärjestelmien käyttöönotossa. Tietojärjestelmällemme myönnetty SÄHKE2-sertifikaatti on osoitus asiakkaillemme, että tuotteemme vastaa kaikkiin näihin vaatimuksiin monipuolisten ja modernien toiminnallisuuksien kera," kertoo M-Files Oy:n julkishallinnon myyntiyksikön päällikkö Kari Ketola.

"Haluamme muuttaa sen, miten maailma hallitsee tietoa. Tämä koskee niin yrityksiä kuin myös julkishallinnon organisaatioita. Erityisen tärkeää on, että asiakirjat ja dokumentit kytketään osaksi operatiivista toimintaa, jolloin eri järjestelmien ja eri tietojen välille ei tule katkoksia. Jotta oikeita päätöksiä voidaan tehdä sujuvasti, tulee tietojärjestelmän taata näköalapaikka kaikkeen päätöksentekoon vaikuttavaan tietoon", painottaa M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Prosessiohjautuvuus, modernit käyttöliittymät mobiilikäytön kera sekä sisäänrakennetut dokumenttienhallintatoiminnallisuudet vahvistavat tiedon ja operatiivisen toiminnan verkostoitumista. Joustavan ja dynaamisen tietorakenteen ansiosta M-Filesiin voidaan myös tehdä helposti muutoksia prosessien ja organisaatioiden muuttuessa. M-Files-teknologian korkea muokattavuus mahdollistaa asianhallintaratkaisun laajentamisen myös sopimustenhallinnan ja projektisalkunhallinnan ratkaisuksi.

Lue lisätietoja:

Lisätietoja

Tiedote on julkaistu myös STT Infon palvelussa.

Partagez

Vous êtes prêt à démarrer ?

Programmer une démo

Nous programmerons une date à votre convenance pour vous faire assister à une démonstration personnalisée de M-Files.

Regarder la visite guidée

Regardez une série de vidéos pour comprendre comment M-Files transforme la façon dont votre entreprise gère les documents et les informations.

Poser une question

Nous sommes à votre disposition pour vous aider. Si vous avez des questions à propos de M-Files ou si vous souhaitez des informations supplémentaires, n’hésitez pas à nous contacter.