s

Sopimustenhallinta

M-Files on helppokäyttöinen ratkaisu, jolla hallitset kaikenlaiset sopimukset -
helposti ja sähköisesti.

Automatisoi sopimusprosessit ja
hallitse tietoturvaa

Hallitse organisaatiosi sopimuksia älykkäästi M-Filesin avulla. Se on ainoa täydellinen dokumenttienhallintaratkaisu, jossa käyttöoikeuksia ja arkistointia hallitaan aidossa metatietopohjaisessa arkkitehtuurissa. M-Files tarjoaa myös automatisoidut tarkastukset ja hyväksynnät, versioiden hallinnan, ilmoitukset ja hälytykset tärkeistä tapahtumista ja päivämääristä sekä paperisopimusten skannauksen ja hakukelpoisten pdf-tiedostojen tekstintunnistuksen tuen.

Älykkään sopimustenhallinnan edut:

Parempi tuottavuus

Automatisoi sopimusten muokkaus- ja hyväksyntäprosessit ja anna M-Filesin huolehtia automaattisten muistutusten avulla umpeutuvista sopimuksista hyvissä ajoin ennen määräaikaa. Näin varmistat  sopimusten uudistamisen asiakkaidesi kanssa ennen kuin kilpailijat saavat jalkaansa oven väliin, millä voi olla valtava merkitys liiketoiminnallesi.

Paperiton toimisto

Automaattisten työnkulkujen, tekstintunnistuksen (OCR) ja yhteismuokkauksen ansiosta pääset eroon tilaa vievistä arkistokaapeista sekä papereiden tehottomasta manuaalisesta käsittelystä ja parannat merkittävästi organisaatiosi tuottavuutta.

Tarkoituksenmukaiset käyttöoikeudet

M-Filesissa käyttöoikeudet voidaan määritellä esimerkiksi roolin perusteella, jolloin käyttöoikeudet voidaan antaa yksittäisille henkilöille tai ryhmille – kuten "vain hallinnon nähtävissä" tai "kaikkien luettavissa ja vain henkilöstöosaston muokattavissa". M-Files tukee myös Microsoft Active Directory -palvelua, joka mahdollistaa olemassa olevien tilien tai ryhmien hyödyntämisen.

Valmis aloittamaan?

Lue tapauskuvaus

Lahden Talot sähköisti koko 5 900 huoneiston asuntokantansa sopimustenhallinnan sekä asiakaspalvelun dokumentit M-Filesiin.

Boxer Property

Boxer Property on johtava kaupallinen kiinteistösijoitus- ja hallintayritys, joka vaihtoi aikaisemman yritysten sisällönhallintajärjestelmänsä (ECM) M-Filesiin voidakseen hallita paremmin vuokraus- ja asukastietojaan.

Kysy lisää

Olemme aina valmiita auttamaan. Jos sinulla on kysyttävää M-Filesista tai jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä.