s

M-Files ja DocuSign

Tehokasta tiedonhallintaa digitaalisilla allekirjoituksilla

Tehokasta tiedonhallintaa digitaalisilla allekirjoituksilla (DocuSign)

Ohjelmistoyhtiö M-Files Oy on lisännyt palvelupakettiinsa DocuSignin kanssa yhteistyössä kehitetyn digitaalisen allekirjoitusratkaisun, jonka avulla sopimusten allekirjoittaminen nopeutuu ja organisaatiot pääsevät eroon paperiversioihin liittyvistä riskeistä. (30.6.2016)

M-Files tarjoaa älykkäitä ja tehokkaita ratkaisuja tiedon- ja laadunhallintaan, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa. M-Files on integroinut DocuSignin digitaalisen allekirjoitusratkaisun osaksi palvelupakettiaan.

DocuSignin ratkaisulla kaikenkokoiset organisaatiot toimialasta riippumatta pääsevät eroon paperiversioihin liittyvistä virhealttius- ja tietoturvariskeistä sekä samalla nopeuttavat allekirjoitusten keräämistä ja tallentamista suoraan järjestelmään. Digitaaliset allekirjoitukset ja niihin liittyvät työnkulut ja hyväksynnät voidaan kuitata millä tahansa laitteella ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta turvallisesti ja luotettavasti.

Kun dokumentti on tallennettu M-Filesiin, voidaan sen allekirjoittaminen automatisoida DoguSignin ratkaisulla. Kun esimerkiksi sopimus on valmis allekirjoitettavaksi, lähtee siitä automaattisesti sähköposti-ilmoitus kaikille allekirjoittajille. Kun kaikki ovat allekirjoittaneet sopimuksen DocuSignessa, tallentuu allekirjoitettu versio automaattisesti M-Filesiin. M-Filesissa voidaan määrittää, että lopullinen versio julkaistaan virallisena sopimuksena ja jaellaan automaattisesti tiedoksi sidoshenkilöille ja -ryhmille. Sopimukselle voidaan määrittää myös voimassaoloaika sekä hälytykset sopimuksen uusimista varten.

"Organisaatiot voivat tehostaa huomattavasti toimintaansa käyttämällä M-Filesia ja DocuSignea. Kumppanuutemme DocuSignin kanssa ja sitä myöten yhteistyönä syntynyt ratkaisu ovat osoitus siitä, että haluamme tarjota asiakkaillemme helppoja digitaalisia allekirjoitusratkaisuja suojatussa pilvipohjaisessa ympäristössä luotettavasti", toteaa M-Files Oy:n tuotehallintajohtaja Mika Javanainen.

"Meistä on hienoa, että M-Files on mukana Global Trust Network -verkostossamme viemässä DocuSignin digitaalisia toimintoja kaikkien asiakkaidensa ulottuville maailmanlaajuisesti. Yhä useampi organisaatio havaitsee, mitä etuja DocuSignin digitaalisilla allekirjoituksilla voidaan saavuttaa. Nopeammat toteutusajat, vankempi tietoturva ja vaatimustenmukaisuus sekä paremmat asiakaskokemukset ovat osa näistä eduista”, kertoo DocuSignin liiketoiminnan kehittämisestä vastaava varatoimitusjohtaja Mark Register.

Tutustu lisää integraation M-Files Solution Catalogissa.

Lisätietoja

M-Files Oy

DocuSign, Inc.: www.docusign.com.

Share this