s

TIEDONHALLINTASEMINAARI 2016

22.9.2016, Helsinki

Tee töitä fiksusti, ota loppuaika rennosti

Kaikki reilassa M-Filesilla!

M-Files järjestää syyskuussa viidettä kertaa Pohjoismaiden suurimman Tiedonhallintaseminaarin. Seminaariin osallistuu vuosittain satoja liiketoiminnan päättäjiä ja vaikuttajia.

Tänä vuonna tapahtuman keynote-puhujana on Forrester Researchin pääanalyytikko Cheryl McKinnon. Lisäksi kuulemme asiakaspuheenvuoroja tiedonhallinnan kehittämisestä erilaisista näkökulmista. Puhumassa ovat muun muassa Liikenneviraston Tiina Tuurnala, OMV:n Florian Neuböck sekä Rovion Minna Raitanen.

Lisäksi M-Filesin asiantuntijat esittelevät tiedonhallinnan trendejä ja kertovat, mitä M-Filesin uusin innovaatio "älykerros" tarkoittaa.

Tiedot tapahtumasta

Aika: Torstai 22.9.2016 klo 12.30 - 17.00 (tämän jälkeen cocktail-tilaisuus)

Paikka: Vanha ylioppilastalo

Lisätietoja ja mahdolliset peruutukset: tiha@m-files.fi
050 540 7355 (Krista Paasikallio)
050 4040 734 (Sirpa Levola)

Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden englanninkieliset puheenvuorot tulkataan suomeksi.

M-Files varaa oikeuden rajoittaa osallistujien määrää per organisaatio.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt.

 • Cheryl McKinnon

  Cheryl McKinnon

  Principal Analyst Serving the Needs of Enterprise Architecture Professionals | Forrester Research

  Cheryl McKinnon is a principal analyst serving the needs of Enterprise Architecture Professionals. She covers the trends, challenges, and recommended practices for managing enterprise content. Her focus is delivering research and advisory services into areas including enterprise content management (ECM), content archiving, enterprise file-sync and file-share, document-centric collaboration, life-cycle management, information governance, and eDiscovery.

 • Florian Neuböck

  Florian Neuböck

  Senior Project Manager | OMV

  With Group sales of EUR 23b and a workforce of around 24,100 employees in 2015, OMV is one of Austria’s largest listed industrial companies. As Senior Project Manager within the OMV IT Delivery Organization, Florian Neuböck has been leading projects such as private Cloud and data center automation, hard drive encryption for 18 000 clients, and role based Identity Management for Linux environments. His main project has been the implementation of metadata based Document Management for Upstream in Norway, UK and the OMV head office in Vienna. Currently, he is leading the M-Files rollout to OMV's upstream operations in Romania, Pakistan and Austria.

 • Tiina Tuurnala

  Tiina Tuurnala

  Deputy Director General | Liikennevirasto

  Tiina Tuurnalan vastuulla on mm. valtakunnallinen liikenteenhallinta tie-, rata- ja meriliikenteessä sekä liikenteen palvelut ja tietovarannot Liikennevirastossa. Uudet ideat, teknologia, äly, tieto sekä toiminnan kehittäminen ovat lähellä Tiinan sydäntä - ihmisten lisäksi.

 • Minna Raitanen

  Minna Raitanen

  General Counsel | Rovio Entertainment Oy

  Minna Raitanen, General Counsel and Secretary of the Board of Directors, is heading the legal team at Rovio Entertainment Oy. She is responsible for corporate matters and supporting the Animation division (movies, short animations, music, consumer products, video channels, and book publishing).

 • Marko Majamäki

  Marko Majamäki

  Consultant Director, Partner | Mercuri International Oy

  Marko ”Maitsu” Majamäki on johtamisen ja myynnin uudistaja Mercuri International Oy:ssä. Hän auttaa ja haastaa organisaatioita näkemään ja toimimaan toisin – ja aina tuloshakuisesti. Kun taustalla on tuhansia kohtaamisia erilaisissa neuvottelutilanteissa ja valmentajana ryhmien edessä, on myös oma kyky nähdä ja elää maailma toisen osapuolen silmin harjaantunut. ”Teen asioiden eteen töitä – ja odotan sitä myös muilta – niin että oikeasti tärkeät asiat myös tapahtuvat.”

 • Antti Nivala

  Antti Nivala

  CTO | M-Files Oy

  Antti Nivala on M-Filesin teknologiajohtaja sekä arvostettu ohjelmistoalan veteraani 20-vuotisella kokemuksellaan. Hän loi M-Filesin ensimmäisen ohjelmistotuotteen, M-Colorin, 1990-luvun alkupuolella. Tuotteen menestys mahdollisti rahoituksen M-Filesin uudelle lippulaivatuotteelle, M-Files-dokumenttienhallintaohjelmistolle. Antti Nivala johtaa edelleen M-Files-tuotteiden kehittämistä sekä M-Files Oy:n kehitystä yrityksenä.

 • Mika Javanainen

  Mika Javanainen

  Director, Product Management | M-Files Oy

  Mika Javanainen vastaa M-Filesin tuotevalikoiman, suunnitelmien ja hinnoittelun globaalista hallinnasta. M-Filesin tuotehallintayksikön johtajana hän johtaa ja valvoo M-Filesin tuotepäälliköitä ja tekee läheistä yhteistyötä M-Filesin tuotekehitys- ja markkinointitiimien kanssa.

 • Miika

  Miika Mäkitalo

  Toimitusjohtaja | M-Files Oy

  Miika Mäkitalo on M-Filesin toimitusjohtaja ja vastaa siitä, että organisaatio toteuttaa strategiaansa, tavoitteitaan ja suunnitelmiaan. Lisäksi hän johtaa M-Filesin rahoitusta, hallintoa, lakiasioita ja henkilöstöasioita.

Artikel teilen